Bacallà a la taronja

Ja estem a Quaresma i les receptes de bacallà són de les que més es cuinen. Tenim més de cinquanta receptes conegudes, i per això jo vos en escric una d'original.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 600 g de bacallà remullat (4 filets)
  • 200 g de farina
  • 1 taronja
  • 2 dl de suc de taronja
  • 2 ous
  • Oli d’oliva per fregir

4 racions

Elaboració

Passeu el bacallà per la farina i després per l’ou batut. Tot seguit, fregiu-lo amb oli d’oliva ben calent fins que ens quedi ben daurat.
Feu un suc de taronja.
Aboqueu-lo per sobre del bacallà. Reserveu-lo en una plàtera apta per anar al forn.
Talleu una taronja a rodanxes.
Col·loqueu-les al costat dels talls de bacallà arrebossat.
Poseu la plàtera dins del forn i deixeu-ho gratinar durant 3 o 4 min. Un cop gratinat, ja el podeu servir.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1959 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: