Tortell de Tarragona

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 paquet de pasta full
  • pinyons al gust
  • 300/350 grs. de cabell d'àngel (o al gust)

6 racions

Elaboració

Precalentarem el forn a 190º.
Aplanarem la pasta de full damunt del paper que l'embolica.
Hi farem uns talls de tal manera que al posar el cabell d'àngel a sobre en forma circular l'embolicarem i li donarem forma de corona.
Un cop feta la guarnirem amb el pinyons.
I al forn durant 24 minuts (o el temps que necessitem segons el forn).
Al treure-la l'empolvorarem amb sucre glaç.

30min

Notes

Aquesta vegada he fet servir el cabell d'àngel que vaig fer amb carabasses del meu hort, seguint la recepta del Joshua O'donell i em va quedar boníssim.


Recepta de cuina de Tortell de Tarragona

El tortell de Tarragona

Recepta de cuina de Tortell de Tarragona

El cabell d'àngel

Recepta de cuina de Tortell de Tarragona

La carabassa de l'hort

Recepta de cuina de Tortell de Tarragona

Racions individuals

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2619 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: