Tortell de pasta de full amb crema i pinyons
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues plaques de pasta de full rodones de la casa "Buitoni"
- Un litre de crema pastissera (la trobareu a les meves receptes)
- 150 grams de pinyons
- Sucre
- Dos ous batuts
4 racions
Utensilis
Una placa pel forn amb un paper sulfurat
Una safata de cartró rodona amb blonda
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Un bufador
Un bol de vidre mitjà
Un pinzell
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Un talla pastes rodó de 12 centímetres (aproximadament)
Elaboració
Primerament, agafem les dues plaques de pasta de full, i amb un talla pastes rodó fem un forat en el centre de cada placa i les reservem. Tot seguit agafem una de les plaques i la fiquem en el forn a 180º en una placa pel forn amb un paper sulfurat fins que veiem que la pasta de full ja està daurada, i ja ho podrem treure del forn i la reservem.
A part, fem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i un cop feta, la deixem refredar.
Seguidament, agafem l'altre placa de pasta de full, la pintem amb ou batut amb el pinzell, espolsem uns quants pinyons pel damunt i tot seguit escampem força sucre per sobre, i la enfornem a 180º, en una placa pel forn amb un paper sulfurat, fins que veiem que el full ja està daurat, i ho traiem del forn.
A continuació, agafem el full que no porta pinyons, i amb la mànega pastissera plena amb la crema, l'anem farcint fent botonets, i quan ja la tenim plena, l'espolsem amb sucre i la cremem amb el bufador, i ho tapem amb la placa que porta el sucre i els pinyons, i ja ho podrem ficar a la safata de cartró amb blonda, i ho servim a taula.
1h 30min
Etiquetes: La cuina de les postres Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1999 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.