Pesto de llavors de gira-sol

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 5cullerades soperes de llavors de gira-sol
  • 2 tasses d'alfàbrega fresca
  • 1 dent d'all
  • 2/3 de tassa de parmesà ratllat
  • 1/4 de tassa d'oli d'oliva
  • punt de sal

Elaboració

Ho posem tot al turmix i ho triturem al gust (més o menys granulós).
També podrem afegir-hi més oli si ens quedés massa espès.
Com que avui és diumenge i m'he trobat sense alfàbrega fresca, he fet servir la que tinc sempre al congelador per si les mosques...

5min

Notes

Per utilitzar-la amb pasta.


Recepta de cuina de Pesto de llavors de gira-sol

Ingredients

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1610 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: