Cocada d'oli

Ideal per esmorsar.
Tambe per brenar

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 300 d'oli d'oliva suau.
  • 4 ous.
  • 200 grm.de sucre.
  • 250 grm.de farina
  • Un xic de sal
  • 1 sobre de llevadura

6 racions

Elaboració

En un bol possem els ous,l'oli,polsim de sal i el sucre.
Amb la batidora de varilles fem que quedi com una crema.
Afegim poc a poc la farina i llevat.
Anem batin am les varilles,fins que quedi tot integrat.
Possem la massa amb un motlle cuadtat o rectangular.
Posem sucre al damunt.
Forn calent.
170 graus uns 50 minuts mes o menys

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

456 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!