Cocada d'oli
Ideal per esmorsar.
Tambe per brenar
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 300 d'oli d'oliva suau.
- 4 ous.
- 200 grm.de sucre.
- 250 grm.de farina
- Un xic de sal
- 1 sobre de llevadura
6 racions
Elaboració
En un bol possem els ous,l'oli,polsim de sal i el sucre.
Amb la batidora de varilles fem que quedi com una crema.
Afegim poc a poc la farina i llevat.
Anem batin am les varilles,fins que quedi tot integrat.
Possem la massa amb un motlle cuadtat o rectangular.
Posem sucre al damunt.
Forn calent.
170 graus uns 50 minuts mes o menys
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
623 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim