Gelats

El que mengem ha de ser saborós però quan és quotidià cal que sigui també saludable. Bé, els gelats no són per cada dia, ni tan sols a l'estiu... Tot i així, la meva proposta és simple, senzilla i... deliciosa...

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • Nata per muntar (bric petit)
  • Fruita madura del temps, si ho volem elaborar -o
  • Mermelada de qualitat, si volem fer via!
  • Una mica de xocolata negra esmicolada

Utensilis

Turmix, batedora o varilles, per muntar la nata i si cal, triturar la fruita...

Elaboració

La mermelada, o la fruita cuita i refredada o la fruita en cru amb una mica de suc de llimona, afegir la xocolata i barrejar amb llengua, suaument, amb la nata muntada.
Buidar un bric alt i quadrat en una botella i guardar-la a la nevera. Tallar amb cura la part de dalt del cartró. Omplir amb la barreja i posar-ho al congelador.

15min

Notes

Passar-lo del congelador a la nevera al començar l'àpat.
Al moment de servir-lo, tallar a llesques el bric, treure-les-hi la bufanda, posar-les en platets o entre galetes... i disfrutar!


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

105 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: