Mamajuana
Categoria:
Begudes
Típica de: Dominicana, República
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 480 ml de rom daurat dominicà
- 12 claus dolços
- 6 malaguetes
- 3 anissos estrellat
- 4 branquetes de canyella
- 240 grams de mel
- 240 ml de vi negre
10 racions
Elaboració
1. En un recipient o ampolla hermètics, col·loquem la canyella, els claus dolços, les malaguetes i els anissos estrellat. Aboquem el rom i deixem reposar durant una setmana.
2. Quan les espècies hagin estat en remull en el rom durant una setmana, aboquem la mel i el vi. Remenem bé perquè es barregi tot plegat i deixem reposar a la nevera una altra setmana.
3. Servim fred.

Etiquetes:
República Dominicana
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
171 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sí, és clar, en realitat el sancocho dominicà és de set carns (deluxe), però una versió més senzilla de la recepta és...
Algú em demana "Temperatura del forn? Ventilador cal?". Jo cuino amb un forn de gas "a la vieja usanza". Normalment les...
Amic Joan, quan dius cansalada, vols dir cansalada crua fresca o bacó (-fumat- normalment envasat en llonzes)?
Quin mestratge Jordi! Una recepta a tenir en compte per la seva originalitat. Ara que dic jo, fer una truita com aquesta no...
Val, gràcies!