Arròs de galeres i cloïsses amb carxofes
Aprofitar la temporada de carxofes i galeres per fer un arròs sucós i melós.
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						
						
						Típica de:  Espanya → Costa catalana
 Espanya → Costa catalana
						
						Estació:  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- Arròs – 4 tasses per persona, uns 400 gr
- 12 galeres
- 16 cloïsses
- 6 carxofes
- 1 ceba
- 1/2 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 12 tomàquet cherry
- 1 all
- 1/2 got de vi blanc
- Brou de verdures
- Oli
- Sal
- Pebre negre
- Pebre vermell
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							En una cassola, es fregeixen les carxofes tallades en quatre parts i es reserven.
Al mateix oli es marquen les galeres, volta i volta, i es reserven.
Després fem el sofregit amb la ceba, els dos pebrots, les tomaques i l’all. Hi afegim sal, pebre i el mig got de vi blanc. Les tomaques les reservem perquè no es desfacin. 
Un cop evaporat el vi, tirem l’arròs i la sofregim. Hi afegim també les carxofes.
Tirem el brou de verdures. I ho deixem coure 20/25 minuts.
5 minuts abans de treure, hi posem les cloïsses, que s’obrin.
I finalment s’hi incorporen les galeres.
														
 25min
  25min 
Notes
Consells
També es pot posar un brou de peix, però prefereixo el brou de verdures per no perdre el gust de les galeres.
Es pot acompanyar amb una amanida d'escarola i tomàquet i unes olives negres
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2004 visites.
 2004 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres 
  
  
  Carns
 Carns 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Postres i dolços
 Postres i dolços
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram