Macarrons a l'estil de l'avia Núria
Aquest és un. plat que han anat transmetent de mares a filles les dones de la meva familia.
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						Tipus de plat: Pasta
						Recepta per grill
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- 1. 600g de macarrons.
- 2. 250g de carn trinxada de porc.
- 3. 250g de carn trinxada de vedella.
- 4. 1 ceba grossa.
- 5. 200cc de salsa de tomàquet (o de tomàquet fregit).
- 6. 100g de formatge Emmental.
- 7. Oli d’oliva verge.
- 8. 50g de mantega.
- 9. Sal.
- 10. Pebre negre.
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							1. Feu que a la carnisseria us trinxin la carn en dues passades, la segona amb les dues carns ja trinxades barrejades.
2. Salpebreu la carn.
3. Trinxeu la ceba en brunoise (quadradets) ben petita.
4. En una paella amb oli fregiu la carn, aneu remenant la carn per tal que quedi engrunada però sense que es torri. Reserveu.
5. En una olla bulliu els macarrons fins que quedin “al dente”.
6. Reserveu els macarrons cuits i escorreguts.
7. En la mateixa paella en que heu fregit la carn, fregiu la ceba i quan estigui transparent afegiu el tomàquet i sofregiu el conjunt. Corregiu de sal.
8. Afegiu la carn que heu reservat i deixeu 5 minuts que els gustos s’amalgamin a foc baix.
9. Preescalfeu el forn a 180º.
10. En una safata d’anar al forn poseu-hi els macarrons i el sofregit de carn i barregeu-los.
11. Cobriu el conjunt amb el formatge Emmental i a sobre poseu-hi trossets de mantega distribuïts de manera regular.
12. Amb el forn calent enforneu uns 5 minuts.
13. Passeu a gratinar els macarrons, quan estiguin gratinats al vostre gust, retireu-los del forn, ja podeu emplatar.
														
 55min
  55min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2188 visites.
 2188 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Guisat
 Guisat Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  
  
 
 Carns
 Carns
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram