Salsa de meló - sopa de meló
Categoria:
Sopes i cremes
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 meló petit francès
- Suc de 1/2 llimona
- 1 tarrina de nata sence sucre
- Brou de pollastre
- Sal - pebre blanc - 1 fulla de menta
- Encenalls de pernil
Elaboració
Amb mig meló, fer boletes i reservar-les.
Triturar la resta del meló amb el suc de llimona, la nata,1 tasseta de brou de pollastre, sal i pebre.
Es pot servir com a sopa, afegint la resta del litre de brou de pollastre, i decorant amb els encenalls de pernil i les boletes de meló reservades.
10min
Notes
Aquesta recepta és bona, tant per fer salsa de meló, per acompanyar carns;com per fer sopa fresqueta a l'estiu.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1494 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.