Gaspatxo

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 quilos de tomàquets madurs
  • 1 all
  • Sal
  • Oli
  • Vinagre
  • 1 litre d'aigua
  • 100gr. de pa del dia abans o mes
  • 1 seba
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 cogombre

6 racions

Utensilis

Perquè quedi mes fi es pot passar pel xino.

Elaboració

En un bol hi posarem els tomàquets pelats, i tallats, la seba, l'all pelat, la sal, el pa remullat, el vinagre, els pebrets i el cogombre. Ho triturarem tot, ho ratificarem de sal i li afegirem l'oli.

30min

Notes

Posarem ous durs rallats en uns bols, per qui vulgui posar-san per damunt.
Ho servirem molt fred.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4225 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: