Bombons variats part I

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 rajola Xocolata negre del 70%
  • 1/2 rajola Xocolata blanca
  • Colorant en gel
  • Sucre de colors

12 racions

Elaboració

Doncs si, en vista que no se'm dóna malament la xocolata he decidit fer un "receptari" de bombons desde els més clàssics als més innovadors o agoserats. Cada setmana faré diversos tipus de bombons i a veure que en penseu. Per suposat s'accepten idees, o sigui que si voleu que provi de fer algun tipus de bombó que us faci gràcia només m'ho heu de dir i el faré amb molt de gust.
Per començar us poso els tres primers tres tipus.
Hem de fondre la xocolata al microones o al bany maria. Amb la xocolata blanca s'ha d'anar amb compte perquè si s'utilitza el microones es pot cremar de seguida.
Només haurem de fer servir uns motlles originals perquè es vegin ben divertits i vistosos. Si voleu fer servir dos tipus de xocolata primer haurem de posar la primera xocolata al fons del motlle i posar-ho una estona a la nevera. Un cop hagi endurit ja podrem posar l'altre tipus de xocolata a sobre.
1.- Xocolata negre amb toc de xocolata blanca farcit de peta-zetas
2.- Xocolata negre amb sucre de colors
3.- Xocolata negre amb toc de xocolata blanca taronja i lila farcits d'ametlles caramelitzades

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1779 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Milagros Gispert Pedrola diu:
Que es el colorant amb gel.


Gracias....
Milagros Gispert Pedrola diu:
Que es el coloramt amb gel.

Gracias.......
Meri Cuinetes diu:
També se'n diu en pasta. Jo el compro de la marca Milton

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: