Bombons variats part I
Categoria:
Postres i dolços
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 rajola Xocolata negre del 70%
- 1/2 rajola Xocolata blanca
- Colorant en gel
- Sucre de colors
12 racions
Elaboració
Doncs si, en vista que no se'm dóna malament la xocolata he decidit fer un "receptari" de bombons desde els més clàssics als més innovadors o agoserats. Cada setmana faré diversos tipus de bombons i a veure que en penseu. Per suposat s'accepten idees, o sigui que si voleu que provi de fer algun tipus de bombó que us faci gràcia només m'ho heu de dir i el faré amb molt de gust.
Per començar us poso els tres primers tres tipus.
Hem de fondre la xocolata al microones o al bany maria. Amb la xocolata blanca s'ha d'anar amb compte perquè si s'utilitza el microones es pot cremar de seguida.
Només haurem de fer servir uns motlles originals perquè es vegin ben divertits i vistosos. Si voleu fer servir dos tipus de xocolata primer haurem de posar la primera xocolata al fons del motlle i posar-ho una estona a la nevera. Un cop hagi endurit ja podrem posar l'altre tipus de xocolata a sobre.
1.- Xocolata negre amb toc de xocolata blanca farcit de peta-zetas
2.- Xocolata negre amb sucre de colors
3.- Xocolata negre amb toc de xocolata blanca taronja i lila farcits d'ametlles caramelitzades
15min



Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1326 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Us pensaveu que no me n'adonaria que heu plagiat la meva recepta? Sé que n'hi ha de molts tipus de maneres de fer la truita,...
Senzilla però amb un resultat espectacular. Per cert la patata on l'has trobat? Jo fa molt que la busco però encara no...
No, primer vas fent les capes de verdures i quan ho tens tot hi poses la barreja dels ous amb la llet així d'aquesta manera...
Prenc nota de la recepta, senzilla i fàcil
Un aspecte, espectacular