Saltejat de bolets variats

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de Bolets variats (rossinyols, llenegues, ceps, …)
  • 6 Dents d’all
  • Julivert
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

4 racions

Elaboració

Posem tots els bolets ja nets i tallats de manera regular en una paella o cassola de fang, amb un raig d’oli, un polsim de sal i pebre.
Els posem a coure, foc alt i cassola tapada, perquè els bolets deixin anar tota l’aigua. Passats uns 10 minuts, destapem la cassola i si ja han tret quasi tota l’aigua, baixem una mica el foc i amb la cassola destapada, els coem fins que no quedi aigua, de tant en tant els remenem bé. Quan ja quasi estiguin cuits i posem una mica d’all a làmines que hem saltejat previament i julivert i ho rectifiquem de sal i pebre, si cal. Han de quedar ben daurats. Més o menys, han de coure uns 10 minuts més.

25min


Recepta de cuina de Saltejat de bolets variats

A la cassola acabats de fer.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2646 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!