Saltejat de bolets variats
Categoria:
Altres
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 kg de Bolets variats (rossinyols, llenegues, ceps, …)
- 6 Dents d’all
- Julivert
- Sal
- Pebre negre mòlt
4 racions
Elaboració
Posem tots els bolets ja nets i tallats de manera regular en una paella o cassola de fang, amb un raig d’oli, un polsim de sal i pebre.
Els posem a coure, foc alt i cassola tapada, perquè els bolets deixin anar tota l’aigua. Passats uns 10 minuts, destapem la cassola i si ja han tret quasi tota l’aigua, baixem una mica el foc i amb la cassola destapada, els coem fins que no quedi aigua, de tant en tant els remenem bé. Quan ja quasi estiguin cuits i posem una mica d’all a làmines que hem saltejat previament i julivert i ho rectifiquem de sal i pebre, si cal. Han de quedar ben daurats. Més o menys, han de coure uns 10 minuts més.
25min
Etiquetes:
Bolets
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3730 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies