Truita de tot
												Categoria: 
						
						 Ous i làctics
 
						Ous i làctics
						
						
						
						Tipus de plat: Truita
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 1Kg de patates
- 6 ous
- 1 ceba
- 300gr d'espinacs
- 1 carbassó
- 200gr de fesols
- Sal
- Oli
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							És tallen les patates, les cebes, el carbassó a quadrets, és pose dins una paella amb oli, és tapa i és deixa que és vagi coent, quant està mig cuit és posen els espinacs fins que s'estamordeixen quant està casi cuit és posa sal i els fesols cuits. en un bol és baten els ous és pose el de la paella dins al bol és remena i és torna a posa a la paella i és va tombant fins que està cuita la truita.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2972 visites.
 2972 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres Truita
 Truita 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram