Amanida d'enciam amb salsa de formatge blau

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Enciam
  • 100 gr. de cansalada fumada
  • 20 tomàquets cherry
  • 4 cullerades de blat dolç
  • 6 xampinyons
  • 50 gr. de formatge blau

Per fer la salsa:

  • 50 gr. de formatge blau
  • 100 ml. de nata líquida
  • 1 cullereta de xeres
  • Sal i pebre blanc

4 racions

Utensilis

1 paella mitjana
1 batidor elèctric
1 platera

Elaboració

Talla les fulles d'enciam en juliana.
Neteja els xampinyons i tallats en làmines i els tomàquets tallats en rodanxes
Talla la cansalada fumada en tiretes i li dones unes voltes en una paella sense que es dori massa
Posa la nata liquida, el formatge, el xeres, sal i pebre en un batidor elèctric fins que quedi com una salsa
Distribueix l'enciam en una platera reparteix el formatge blau que ha quedat (50 gr), el blat dolç i la cansalada fumada per sobre. Decora amb el tomàquets i els xampinyons pels costats i rega l'enciam amb la salsa.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1971 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: