Crispetes al curri

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 paquet de moresc per a fer crispetes
  • 5 cullerades soperes de mantega
  • 1 cullerada sopera de curri
  • 1 cullerada sopera de nou moscada en pols

Elaboració

Farem les crispetes com tinguem per costum.
Jo les faig al microones i segons les indicacions del paquet.
Un cop fetes les posarem en un bol.
Desfarem la mantega al microones 1 minut i l'abocarem sobre les crispetes.
Hi afegirem les espècies i remenarem ben remenat.
Deixem refredar i tapem el bol amb paper film durant 24 hores.

5min

Notes

Aquestes són ideals com aperitiu o per a veure una bona pel·licula al sofà de casa sense molestar ningú.


Recepta de cuina de Crispetes al curri

Crispetes al curri

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1398 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Maria Àngels Bronsoms diu:
Quines crispetes més originals!
Nani Nolla diu:
Hola Maria Àngels,
Sí que en són d'originals. I bones. També es poden fer amb altres espècies. Això al gust del consumidor.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: