Bacallá a la catalana

Ingredients

  • 800gr de bacallá·3grans d'all·1/4kgtomàquets frescs·50 gr de pinyons·1/2kg de patates·julivert
  • Fresc·50gr de ametlles torrades·30gr de farina·oli d'oliva·sal·aigua

4 racions

Elaboració

Tallem el bacallá a trossos gruixuts,els enfarinem i els fregim amb una paella amb oli.Quan agafin color anem treient els tals de la paella i els reservem.En el mateix oli fregim el tomàquet,amb un morter piquem els alls,les ametlles,els pinyons i el juliver,ho aixafem tot
bé que quedi fet una pasta,seguidament ho tirem amb el tomaquet,hi incorporem una mica d'aigua
calenta i que es vagi couent uns17=20 minuts.Despres ho passem per un xinès i el suc que ens
quedi el posem amb una cassola.i afegim les patates tallades a rodanxes i que es vagin couent
amb el suc.AIXI QUE LES patates estiguin cuites hi afegim el bacallá a la cassola i amb 10 minuts ja estará a punt de servira taula.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3708 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: