Coquetes de poma

Ingredients

  • 3 làmines de pasta de full
  • 3 pomes golden petites
  • sucre
  • canyella
  • ratafia o anís

Elaboració

- Es posa a calentar el forn a 180º, quan estigui, es posen les làmines de pasta de full -prèviament es punxen amb una forquilla perquè no pugi la massa- al forn poca estona curta.
- Es pelen i tallen les pomes per col.locar sobre la massa.
- Es posa una mica de sucre per sobre les coques, i també una mica de canyella.
- Es posen al forn durant 20-25 minuts.
- Quan es treuen, s'hi tira un rajet de ratafia o anís i una mica més de sucre i canyella.
Bon profit!

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1006 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: