Coquetes de poma

Ingredients

  • 3 làmines de pasta de full
  • 3 pomes golden petites
  • sucre
  • canyella
  • ratafia o anís

Elaboració

- Es posa a calentar el forn a 180º, quan estigui, es posen les làmines de pasta de full -prèviament es punxen amb una forquilla perquè no pugi la massa- al forn poca estona curta.
- Es pelen i tallen les pomes per col.locar sobre la massa.
- Es posa una mica de sucre per sobre les coques, i també una mica de canyella.
- Es posen al forn durant 20-25 minuts.
- Quan es treuen, s'hi tira un rajet de ratafia o anís i una mica més de sucre i canyella.
Bon profit!

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1892 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: