Rosques del virrei palafox

Ingredients

  • 1/4 de litre d'oli
  • 200 grms. de farina
  • 1/4 de litre d'aigua
  • 6 ous
  • Sucre per rebosar

6 racions

Elaboració

En un casso, posem a bullir l'oli i l'aigua.
Quant arrenqui el bull, afegir tota la farina i remenem rapidament.
Retirem del foc i deixem refredar.
Afegim els ous un a un, deixem reposar 10 minuts.
Amb l'ajuda d'una cullera, agafem pasta i la posem a la plata del forn, untada d'oli.
Untem el dit d'oli i fem un forat al mig de la pasta.
Posem a coure a forn fluix uns 20 minuts.
Quant estiguin cuits els rebosem amb el sucre.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1231 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: