Truita de novembre
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 boniato mitja
- 1 ceba gran
- 8 rodanxes de butifarra negra
- Sal
- Oli d'oliva
- 6 ous
4 racions
Elaboració
Pelem el boniato, tallem a rodanxes fines, el posem a un plat per microones, tapem amb film i deixem 3 minuts.
Tallem la ceba a plumes fines, i els talls de butifarra sense pell partits per la meitat.
En una paella amb oli daurem la ceba amb un xic de sal, despres i afegim el boniato (sense l'aigua que treu) un xic mes de sal, deixem acabar de coure, posem la butifarra i ja podem incorporar els ous batuts,.
Quallem la truita
Servir calenta
15min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1323 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim