Truita de novembre
												Categoria: 
						
						 Ous i làctics
 
						Ous i làctics
						
						
						
						Tipus de plat: Truita
						
						
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Inexperts
						
						
Ingredients
- 1 boniato mitja
- 1 ceba gran
- 8 rodanxes de butifarra negra
- Sal
- Oli d'oliva
- 6 ous
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Pelem el boniato, tallem a rodanxes fines, el posem a un plat per microones, tapem amb film i deixem 3 minuts.
Tallem la ceba a plumes fines, i els talls de butifarra sense pell partits per la meitat.
En una paella amb oli daurem la ceba amb un xic de sal, despres i afegim el boniato (sense l'aigua que treu) un xic mes de sal, deixem acabar de coure, posem la butifarra i ja podem incorporar els ous batuts,.
Quallem la truita
Servir calenta
														
 15min
  15min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2849 visites.
 2849 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 Altres
 Altres Truita
 Truita 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram