Truita de novembre
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 boniato mitja
- 1 ceba gran
- 8 rodanxes de butifarra negra
- Sal
- Oli d'oliva
- 6 ous
4 racions
Elaboració
Pelem el boniato, tallem a rodanxes fines, el posem a un plat per microones, tapem amb film i deixem 3 minuts.
Tallem la ceba a plumes fines, i els talls de butifarra sense pell partits per la meitat.
En una paella amb oli daurem la ceba amb un xic de sal, despres i afegim el boniato (sense l'aigua que treu) un xic mes de sal, deixem acabar de coure, posem la butifarra i ja podem incorporar els ous batuts,.
Quallem la truita
Servir calenta
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2625 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.