Truita de novembre

Ingredients

  • 1 boniato mitja
  • 1 ceba gran
  • 8 rodanxes de butifarra negra
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • 6 ous

4 racions

Elaboració

Pelem el boniato, tallem a rodanxes fines, el posem a un plat per microones, tapem amb film i deixem 3 minuts.
Tallem la ceba a plumes fines, i els talls de butifarra sense pell partits per la meitat.
En una paella amb oli daurem la ceba amb un xic de sal, despres i afegim el boniato (sense l'aigua que treu) un xic mes de sal, deixem acabar de coure, posem la butifarra i ja podem incorporar els ous batuts,.
Quallem la truita
Servir calenta

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1000 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Teresa pont torruella diu:
ENRIQUETA,GAIREBE TOTES LES TEVES RECEPTES SON DE CUINA AUTENTICA CATALANA,I ELS INGREDIENTS SON MOLT DEL NOSTRE GUST,AMB UN TOC DE IMAGINACIO I MODERNITAT,AIXI HO VEIG ALS MEUS 67 ANYS
AQUESTA TRUITA AMB MONIATO HA DE SER BONA,DONCS EL MONIATO NO FALTA MAI AL MEU CALDO DE NADAL
Enriqueta Ribalta Segarra diu:
Hola Teresa.
Em fas molt contenta amb el teu comentari.
Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent.
Moltes gràcies, una abraçada


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!