Braç florentí amb tonyina i ou dur

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Pasta fullada
  • Espinacs
  • 3ous durs
  • 3 llaunetes de tonyina
  • 1 ou
  • Atmella crua filetejada

5 racions

Elaboració

Posem la pasta fullada a la plata del forn.
Escaldem els espinacs i saltejem amb un xic d'oli.
Escorrem be la tonyina.
Barrejem amb els espinacs els ous durs tallats a daus i tonyina.
Posem a la pasta i enrotllem com un braç .
Pintem d'ou batut i posem per damunt l'atmella filetejada.
Posarem a for calent. Aire a 180 graus .
Fins que estigui cuit de 15 a 18 minuts.

30min

Notes

Millor servir tebi o fred.
Acompanyem d'una amanida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2109 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Enriqueta Ribalta Segarra diu:
Fernanda.
Perdona el retard amb contestar.
No havia vist el teu comentari.

No se que dirte sempre ho faig amb espinac.
Pots provar amb bleda si et va be.
Potser amb carabasso i cebe tambe quedaria força be.
Salutacions

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: