Braç florentí amb tonyina i ou dur

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • Pasta fullada
  • Espinacs
  • 3ous durs
  • 3 llaunetes de tonyina
  • 1 ou
  • Atmella crua filetejada

5 racions

Elaboració

Posem la pasta fullada a la plata del forn.
Escaldem els espinacs i saltejem amb un xic d'oli.
Escorrem be la tonyina.
Barrejem amb els espinacs els ous durs tallats a daus i tonyina.
Posem a la pasta i enrotllem com un braç .
Pintem d'ou batut i posem per damunt l'atmella filetejada.
Posarem a for calent. Aire a 180 graus .
Fins que estigui cuit de 15 a 18 minuts.

30min

Notes

Millor servir tebi o fred.
Acompanyem d'una amanida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

556 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!