Braç florentí amb tonyina i ou dur
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Pasta
Recepta per forn
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pasta fullada
- Espinacs
- 3ous durs
- 3 llaunetes de tonyina
- 1 ou
- Atmella crua filetejada
5 racions
Elaboració
Posem la pasta fullada a la plata del forn.
Escaldem els espinacs i saltejem amb un xic d'oli.
Escorrem be la tonyina.
Barrejem amb els espinacs els ous durs tallats a daus i tonyina.
Posem a la pasta i enrotllem com un braç .
Pintem d'ou batut i posem per damunt l'atmella filetejada.
Posarem a for calent. Aire a 180 graus .
Fins que estigui cuit de 15 a 18 minuts.
30min
Notes
Millor servir tebi o fred.
Acompanyem d'una amanida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1899 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.