Braç florentí amb tonyina i ou dur

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Pasta fullada
  • Espinacs
  • 3ous durs
  • 3 llaunetes de tonyina
  • 1 ou
  • Atmella crua filetejada

5 racions

Elaboració

Posem la pasta fullada a la plata del forn.
Escaldem els espinacs i saltejem amb un xic d'oli.
Escorrem be la tonyina.
Barrejem amb els espinacs els ous durs tallats a daus i tonyina.
Posem a la pasta i enrotllem com un braç .
Pintem d'ou batut i posem per damunt l'atmella filetejada.
Posarem a for calent. Aire a 180 graus .
Fins que estigui cuit de 15 a 18 minuts.

30min

Notes

Millor servir tebi o fred.
Acompanyem d'una amanida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2092 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Enriqueta Ribalta Segarra diu:
Fernanda.
Perdona el retard amb contestar.
No havia vist el teu comentari.

No se que dirte sempre ho faig amb espinac.
Pots provar amb bleda si et va be.
Potser amb carabasso i cebe tambe quedaria força be.
Salutacions

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: