Braç florentí amb tonyina i ou dur

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Pasta fullada
  • Espinacs
  • 3ous durs
  • 3 llaunetes de tonyina
  • 1 ou
  • Atmella crua filetejada

5 racions

Elaboració

Posem la pasta fullada a la plata del forn.
Escaldem els espinacs i saltejem amb un xic d'oli.
Escorrem be la tonyina.
Barrejem amb els espinacs els ous durs tallats a daus i tonyina.
Posem a la pasta i enrotllem com un braç .
Pintem d'ou batut i posem per damunt l'atmella filetejada.
Posarem a for calent. Aire a 180 graus .
Fins que estigui cuit de 15 a 18 minuts.

30min

Notes

Millor servir tebi o fred.
Acompanyem d'una amanida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

588 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Enriqueta Ribalta Segarra diu:
Fernanda.
Perdona el retard amb contestar.
No havia vist el teu comentari.

No se que dirte sempre ho faig amb espinac.
Pots provar amb bleda si et va be.
Potser amb carabasso i cebe tambe quedaria força be.
Salutacions


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!