Amanida de favetes amb tomàquet i pernil

Ingredients

  • Enciam
  • Favetes
  • Tomaquet (tipus pera)
  • Pernil salat
  • Oli
  • Sal
  • Vinagre

Elaboració

Posem a bullir les favetes.
Escaldem el tomàquet, a mi m'agrada tipus pera que sigui ben fort. Un cop pelat, trec les llavors i el tallo molt petit i li poso una mica de sal i oli.
Tallem el pernil a trossets petits.
Tallem l'enciam a tires estretes, li posem sal i oli.
Posem en una safata una base d'enciam, a continuació escampem les favetes i a sobre el tomàquet i el pernil.
El vinagre és opcional.
Es bó una mica fresc, no exageradament.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3244 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: