Pastis de salmó de festa major
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 4 ous
- 2 supremes de salmó (pot ser congelat el de la sirena surt molt be) cuits al vapor
- 1 vas de beixamel espesa (feta amb maizena)
- 1 vas de ceba estofada
- Sal
- Pebre blanc
6 racions
Elaboració
Triturar tot amb el pimer i posar a un motlle gran o varis de petits untats de mantega.
Els posem al forn, tapat amb paper d'allumini a 160º fins que estiguin cuits.
Servir amb salsa rosa o maionesa i adornat amb cues de gamba i rovells d'ou dur ratllades
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1263 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim