Espinacs i formatge de cabra

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800gr. d'espinacs
  • 3 tomàquets madurs grans
  • 200 gr. de formatge de cabra
  • 125 cl. de llet
  • 100 gr. de farina
  • 2 ous
  • Oli d'oliva, una cullerada d'alfàbrega fresca picada, sal.

4 racions

Utensilis

1 paella, 1 bol, 1 plata per forn,

Elaboració

Coure els espinacs en aigua bullint salada, escorra i reservar. En una paella amb una mica d'oli sofregir els tomàquets tallats a daus, afegir els espinacs trossejats, barregar i ofegar 10 minuts a foc baix. En un bol barregar la farina amb els ous, afegir la llet, treballar fins obtenir una pasta sense grumolls. Incorporar el formatge engrunat, una cullerada d'oli, l'alfàbrega, el sofregit d'espinacs i tomàquets. Posar en una plata i posar al forn a 200 uns 20 minuts. A mitga cocció tapeu la plata amb paper d'alumini.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2439 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: