Espinacs i formatge de cabra

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800gr. d'espinacs
  • 3 tomàquets madurs grans
  • 200 gr. de formatge de cabra
  • 125 cl. de llet
  • 100 gr. de farina
  • 2 ous
  • Oli d'oliva, una cullerada d'alfàbrega fresca picada, sal.

4 racions

Utensilis

1 paella, 1 bol, 1 plata per forn,

Elaboració

Coure els espinacs en aigua bullint salada, escorra i reservar. En una paella amb una mica d'oli sofregir els tomàquets tallats a daus, afegir els espinacs trossejats, barregar i ofegar 10 minuts a foc baix. En un bol barregar la farina amb els ous, afegir la llet, treballar fins obtenir una pasta sense grumolls. Incorporar el formatge engrunat, una cullerada d'oli, l'alfàbrega, el sofregit d'espinacs i tomàquets. Posar en una plata i posar al forn a 200 uns 20 minuts. A mitga cocció tapeu la plata amb paper d'alumini.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2380 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: