Tortell de pasta de full amb crema

Ingredients

  • 2 làmines de pasta de full rodones
  • 1 ou per pintar
  • Sucre glas
  • Crema
  • 1/2 litre de llet
  • 1 llimona
  • 1 pal de canyella
  • 125 g de sucre
  • 3 rovells d'ou
  • 50 g de maizena

6 racions

Elaboració

En primer lloc, bulliu la llet amb la pell de la llimona i el pal de canyella (millor fer que la llet pugi 3 vegades), així queda més aromatitzada.
En un bol, batiu-hi els rovells d'ou amb el sucre i quan estigui ben desfet, poseu-hi la maizena. Remeneu-ho bé. Aboqueu-hi la llet, sense la canyella ni la pell de la llimona.
Aboqueu-ho altre vegada al cassó on he bullit de llet i feu coure fins que tot just arrenqui el bull. Doneu-li una bona batuda i deixeu-ho refredar.
Estireu l làmina de pasta de full, i amb l'ajuda d'un plat de postres posat el mig feu-hi un forat. Igualment a l'altra làmina.
A la primera hi poseu un cordó de crema i pinteu les vores amb aigua, tant les de fora com les de dins.
Amb l'ajuda de la mànega pastissera poseu-hi un cordó de crema. Tapeu-la amb l'altre làmina, ajuntant-les perquè quedin ben tapades.
Bateu l'ou i pinteu-la. Poseu-lo al forn a 200ºC dalt i baix, la rejilla al primer esglaor.
Deixeu-lo coure uns 30 minuts, fins que la part de sobre esta torradeta.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3535 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan, si vas al meu blog, podras veure la manera en jo faig la crema pastissera, i podras fer comparances. Una salutació. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: