Bacallà amb tomàquet i carbassó

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kG. de Bacallà
  • 1/2 Kg. de carbassons
  • 2 cebes
  • 3 tomàquets
  • 1 ramell d'herbes
  • 1/2 botella de cava
  • 1 cullerada de farina
  • 50 grs de mantega
  • Sal, pebre vermell, unes fulles d'alfàbrega

4 racions

Utensilis

1 bol
1 cassola
1 cullera de fusta
1 ganivet afilat

Elaboració

Posseu el bacallà tallat a trossos en aigua freda durant 12 hores, canviant l'aigua dues o tres vegades.
En una cassola desfeu 50 grs de mantega i sofregir els carbassons i les cebes tallat tot a rodanges fines. Empolseu-hi la farina i el pebre vermell, remeneu tot uns moments i afegir els tomàquets pelats i tallats a trossos, el ramell d'herbes i l'alfàbrega. Regueu amb la cavsa i portar-lo a ebullició. Quan bulli afeguiu el bacallà escorragut, tapeu-lo, fiqueu-lo al forn calent uns 30 a 40 minuts.

1h

Notes

Abans de servir elimineu el ramell d'herbes. S'ha de servir molt calent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1190 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: