Pastis de sant jordi

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Pa de pessic:

  • 90 g de farina
  • 90 g de sucre
  • 3 ous
  • 1 culleradeta de llevat en pols

Farcit:

  • 150 g de mantega tova
  • 150 g de sucre llustre
  • 1 sobre de cafè instantani
  • Sucre llustre per empolsar
  • Xocolata en pols per empolsar

6 racions

Elaboració

Poseu en un bol, els ous sencers amb el sucre, bateu-ho fins que espessi i faci relleu, incorporeu-hi la farina tamisada amb el llevat i molt a poc a poc la barregeu amb molt de compte.
Unteu el motlle amb margarina i paper al fons també untat, aboqueu-hi la massa i poseu-lo al forn ja calent uns 30 minuts. Quan ja está cuit, desmotlleu-lo i poseu-lo en una reixeta perquè es refredi.

Talleu el pa de pessic per la meitat, escampeu-hi la crema de mantega, que la prepararem de la forma seguent:

Bateu la mantega amb el sucre, fins que quedi com una pomada, afegiu-hi el cafè desfet amb unes gotes d'aigua i, bateu-ho tot i, ja està a punt per posar dins el pastís.
Tapeu-lo amb l'altre meitat. Empolseu-lo amb el sucre llustre amb el colador. Poseu-hi la plantilla amb el dibuix de Sant Jordi o el dragó i, empolseu-lo amb la xocolata en pols.

1h

Notes

Motlle 20x20

forn: 180ºc


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2584 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: