Melmelada de taronja

Ingredients

  • 10 taronges
  • 1 llimona
  • 750 cc d'aigua
  • 600 grs de sucre

Elaboració

Es tallen les taronges a rodanxes ben fines, i llavors es talla cada rodanxa en quatre trossos.
Es posen en una olla amb l'aigua, la ratlladura d'una llimona i el suc de la llimona. Primer a foc ràpid i quan bulli baixar la intensitat del foc i deixar-ho uns 40 minuts.
Triturar-ho tot i afagir el sucre. Coure a foc ràpid durant 20 minuts sense deixar de remenar.
Esperar que es refredi, empotar.
Posar en una olla els pots embolicats en roba o paper i quan arrenqui el bull, 10 minuts i llestos per guardar-los.

1h


Recepta de cuina de Melmelada de taronja
Melmelada de taronja
per Maria Teresa Olivé Climent

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4513 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: