Patatas vestides

Ingredients

  • 1/2 kgm. de patatas
  • 1 ou
  • Pa ratllat
  • 1 got de llet
  • 2 dents d'all picats
  • Julivert
  • Sal
  • Oli per fregir

4 racions

Elaboració

Bullim les patatas amb pell amb aigua salada durant 15 minuts.
Una vegada fredes les tallem a talls de 2 cm.
Les posem en una plata amb la llet i deixem uns 10 minuts.
Despres les pasem per ou batut i el pa ratllat junt amb l'all i julivert picat.
Fregirem amb abundant oli calent

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1259 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: