Ànec Picant

Categoria:
Típica de: Xina
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pebrot vermell
  • 1 ceba mitjana
  • 1 pastanaga
  • Bambú
  • Alls
  • Salsa de soja
  • Guindilles
  • ½ ànec

3 racions

Elaboració

Es talla el pebrot, la pastanaga, la ceba i el bambú en talls petits.
Es treuen els ossos a l'ànec i es fan tallets.
S'afegeix una mica de salsa de soja a la carn i unes gotes de vi per donar-li sabor, junt amb una mica de maizena. Es deixa macerar durant ¼ d'hora aproximadament.
A part, escalfem oli en un paella i afegim all picat, una mica de guindilles (segons si es vol més o menys picant) i la ceba tallada.
Quan ja està ben fregit s'afegeix l'ànec previament tallat amb una mica de vi blanc.
Tot seguit s'afegeixen la pastanaga, el bambú i el pebrot junt amb ½ collerot de brou, 4 gotes de vinagre, 1 cullarada i mitja de sal i dues cullarades petites de sucre, fins que quedi tot ben sofregit.
Per finalitzar s'afegeix una cullaradeta de maizena amb una mica d'aigua.

Notes

Si es vol, aquesta recepta també es pot fer amb pollastre, vedella, gambes o porc.


Recepta de cuina de Ànec Picant

Maceració de l'ànec

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1359 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: