Amanida de Coliflor amb Bacallà

Ingredients

  • Una coliflor petita
  • Mongeta tendra (150gr)
  • Bacallà esqueixat (150gr)
  • Tomàquet d'amanida
  • Ceba tendra
  • Olivas d'aragò o de las que vulgueu
  • Dos alls rallats
  • Dos dits d'oli, un de vinagre i sal

2 racions

Elaboració

Posa el bacallà amb aigua i canvia-la dos cops mes cada hora mes o menys.
Bull la coliflor en un casso i posa-li un raig de vinagre.(veuràs que no fa aquella furto tan característica)
Bull la mongeta amb un altre casso.
Posa les dues coses en un colador.
Deixeu refredar.
Reparteix en dos plats i posa els ingredients.
Si us agrada l'all ralleu un a sobre del vostre plat.
Prepareu la barreja d'oli, vinagre i sal.
Repartiu per sobre de cada plat.
Queda hiper bo.

45min

Notes

I per desprès unes croquetes de pollastre (fàcils). que trobareu a la meva web.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3309 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: