Pastís de cuscús i fruita
Ingredients
- Cuscús blanc
- Suc de poma bio
- Flocs d'agar-agar
- Una fruita (figues, o plàtans, o kiwis, etc)
- Oli, sucre integral de qualitat, sal, canonet de canyella
- Suc d'una llimona
Elaboració
Untar una safata. Coure el cuscús amb el suc de poma, el sucre, la canyella i una punta de sal durant més de 10 minuts, remenant amb pala de fusta o llengua tota la estona. Si ha quedat espès, abocar-ho a la safata, deixant-ho ben pla. Posar en un cassó al foc la resta del suc de poma amb l'agar-agar. Cocció a foc baix uns 10-15 minuts. Mentrestant pelar i triturar amb el suc de la llimona, la fruita que hem triat. Quan l'agar s'hagi entibiat una mica, barrejar-ho amb la fruita i abocar-ho sobre el cuscús. Si fa fred, no ficar-ho a nevera abans de servir-ho. Tallar amb un motlle (cuadrat, rodó, estrella, etc)
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1518 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hauré de sortir al carrer a prendre el sol amb la ceba, però ho provaré! Mercès!!
He tastat aquesta recepta i és deliciosa!!
Efectivament, és un plat deliciós i senzill de fer. I hauria de seguir essent senzill... Per què fer servir oli de girasol...
"Es una recepta que queda molt bé i agrada molt!"
Per sabor i per nutrició també, perquè la barreja de llegum i cereal dona proteïnes.