Flam Natural

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 l. de llet
  • 8 ous
  • 6 cullerades de sucre
  • Una barra de canyella
  • Una pell de llimona
  • Sucre per fer el caramel

8 racions

Elaboració

Es bull la llet amb el sucre, la canyella i la llimona, a part el baten els ous i les clares i s'incorpora a la llet ben barrejat.
En un cassó es fa el caramel per repartir-ho a les flameres i després s'incorpora la llet amb els ous.
Es posa amb bany maria al forn a 180º una 1/2 hora

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3782 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: