Corona d'espinacs

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Espinacs
  • Formatge ratllar
  • 3 ous
  • Pa ratllar per al motlle
  • Mantega
  • Sal

10 racions

Utensilis

Un motlle de tipus corona

Elaboració

Primer de tot, netegem els espinacs i els esbandim dos o tres cops a fi que no els quedi sorra. Els posem al foc amb aigua i els fem bullir entre 6 i 8 minuts.
Un cop cuits, els escorrem tant com puguem, procurant que no els quedi gens d'aigua.
Tot seguit, fem una beixamel amb una cebeta petita, que hem tallat fina a la paella. Hi afegim 1 got de llet ,2 cullerades de farina, 1 cullerada de farina de blat de moro i una mica de nou moscada.
Fem que arrenqui el bull i traiem la paella del foc. Desprès, la barregem amb els espinacs, els rovells d'ou i, també, amb les clares al punt de neu.Finalment, hi afegim el formatge ratllat.
Per acabar, untem un motlle de tipus corona, l'omplim i el posem al bany maria durant 45 minuts. Deixem que se refredi una mica i ja el podem desemmmotllar.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1319 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: