
Delicia d'arrós
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Recepta per vaporera
Dieta: vegana
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 tassa d'arrós llarg integral
- 2 tasses d'aigua mineral, filtrada o de manantial
- 1 carbassó mitjà
- Aigua per a la cocció al vapor (un parell de dits)
- Blat de moro dolç en conserva de vidre, de 200 grams
- Pèssols en conserva de vidre de 200 grams
- 2 cullerades d'oli d'oliva verge de primera pressió en fred
- Pebre negre, al gust
4 racions
Elaboració
Rentar l'arrós integral sota l'aixeta i després dur a coure.
Reservar.
Rentar la pastanaga i el carbssó; en el cas de que no siguin d'origen biològic pelar.
Talla a daus petits, les dues verdures.
En una cassola afegeix dos dits d'aigua i porta al foc.
Quan comenci a bullir, col.loca la cistella per coure al vapor les verdures.
Deixa durant 10 minuts i retira del foc.
En una paella afageix l'oli d'oliva. Tot seguit les pastanagues i el carbassó. Dona dues voltes i afegeix els pèssols i el blat de moro.
Torna a barrejar i deixa a foc lent 3 o 4 minuts.
Pasat el temps, afegeix l'arróz que tenies reservat.
Barreja tot i deixa de 3 a 4 minuts més.
Pebre al gust.
40min
Etiquetes:
Arros Verdures
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3316 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola Vicent! Quan dic això em refereixo a tallar amb aquest estri de cuina, la mandolina. Si que és veritat com diu el...
Hola Vicent! Tallar amb la mandolina es per fer llamines molt fines de l'aliment. Com comenta el Quim amb un bon ganivet i...