Croquetes de tofu
Categoria:
Altres
Típica de: Japó
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- tofu
- brots de soja (millor que sigui en fresc)
- pastanagues
- 1 cullerada sopera de salsa de soja
- clara d’ou
- llavors de sèsam
4 racions
Elaboració
- Barregem tots els ingredients (excepte la clara d’ou), en cru, i els triturem amb el braç elèctric.
- Muntem la clara a punt de neu i la incorporem, molt suaument, a la mescla anterior.
- Escalfem oli d’oliva en una paella.
- Amb dues cullerades anem donant forma a les croquetes i les posem a la paella (també les podem treballar amb les mans, mullades amb aigua).
- Fregim les croquetes per les dues bandes, les posem en paper secant/absorbent i...llestos!
30min
Notes
A l’hora de menjar, es pot posar una mica de salsa de soja en un platet i anar-hi sucant les croquetes (amb els bastonets orientals si us hi atreviu!)
*Recepta proposada per Jordi Samper, responsable de la botiga Tast (http://www.tastmenjarxendur.com/)
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1363 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
De res, home! Per això estem, per compartir receptes ;) Així que jo m'apunto el farcit de tonyina per provar-lo també!
Ja feia temps que volia provar aquesta recepta i ahir m'hi vaig animar... Va quedar molt bona! A més, hi vaig afegir uns...
Sí, el producte fresc sempre és millor!
Personalment encara no l'he provat, però el Jordi Samper ens va dir que era relativament senzilla de fer... Al següent...