Croquetes de tofu

Categoria:
Típica de: Japó
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • tofu
  • brots de soja (millor que sigui en fresc)
  • pastanagues
  • 1 cullerada sopera de salsa de soja
  • clara d’ou
  • llavors de sèsam

4 racions

Elaboració

- Barregem tots els ingredients (excepte la clara d’ou), en cru, i els triturem amb el braç elèctric.
- Muntem la clara a punt de neu i la incorporem, molt suaument, a la mescla anterior.
- Escalfem oli d’oliva en una paella.
- Amb dues cullerades anem donant forma a les croquetes i les posem a la paella (també les podem treballar amb les mans, mullades amb aigua).
- Fregim les croquetes per les dues bandes, les posem en paper secant/absorbent i...llestos!

30min

Notes

A l’hora de menjar, es pot posar una mica de salsa de soja en un platet i anar-hi sucant les croquetes (amb els bastonets orientals si us hi atreviu!)

*Recepta proposada per Jordi Samper, responsable de la botiga Tast (http://www.tastmenjarxendur.com/)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1226 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: