
Melmelada de Primavera - Maduixa & Cirera & Albercoc
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Confitures
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 quilo de maduixes
- 1/2 quilo de cireres
- 1/2 quilo de albercocs
- el suc d’una llimona
- 900 gr de sucre
5 racions
Elaboració
Rentar be la fruita.
Retirar les cues a les maduixes i tallar les en trossets petits. Treure el os de las cireres i tallar les en 2. Espinyolar els albercocs i tallar los també en trossets petits.
MOLT IMPORTANT: Pesar la fruita - te que sortir mig quilo de cada fruita una vegada neta.
Posar tota la fruita i els sucs que hagin tret en un bol gran i afegir el sucre. Remenar be amb una cullera de fusta.
Esprémer la llimona i incorporar el suc al bol amb la fruita. Remenar una vegada més i deixar reposar en fresc al menys 8 hores.
Passat el temps de repòs, remenar una vegada més per dissoldre completament el sucre en el suc que hagi tret la fruita. Posar el contingut del bol en una olla - millor amb fons gruixut – i posar al foc a temperatura màxima fins que arrenqui el bull i anar traient l’escuma que faci. En aquest moment abaixar el foc a temperatura mitja - baixa i coure durant 45 - 50 minuts. Anar remenant de tant en tant.
Amb l’ajut d’un embut, posar la melmelada en pots de vidre (prèviament escaldats, ben nets i secs) i tancar bé. Posar-los en una olla amb aigua bullint durant 20 minuts. Treure’ls del aigua i girar los boca avall. No donar la volta als pots fins que estiguin completament freds.
45min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1086 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Ara mateix la miro! Gràcies Quim
Moltes gràcies Quim! Si la fas ja em diràs que tal ha sortit :-) i si tens alguna pregunta no dubtis en contactar-me. Salut!
Moltísimes gràcies Quim :-) La penjaré aquest cap de setmana :-) Una abraçada per tu tambè