Salsa agredolça d'albercoc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un pot de melmelada o confitura d'albercoc
  • Mitja ceba picolada
  • Mantega
  • Un raig de vinagre blanc
  • Tres cullerades de mel
  • Aigua ( si cal)
  • Maizena ( si cal)
  • Sal
  • Nou moscada

12 racions

Utensilis

Batedor de varetes
Colador fí
Batedora elèctrica

Elaboració

En un cassó amb una mica de mantega, fregim la ceba picolada. Quan la ceba és mig cuita, afegim la melmelada o confitura d'albercoc. Anem remenant amb el vatedor de varetes sense parar, i tot seguit, afegim la mel i el vinagre.
Seguidament, ho passem per la batedora elèctrica, i tot seguit, pel colador fí.
Si cal, podem afegir aigua o maizena, segons ens quedi de textura. Ho corregim de sal, afegim un polsim de nou moscada, i ja tenim la salsa a punt per fer servir.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1667 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: