Salsa agredolça d'albercoc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un pot de melmelada o confitura d'albercoc
  • Mitja ceba picolada
  • Mantega
  • Un raig de vinagre blanc
  • Tres cullerades de mel
  • Aigua ( si cal)
  • Maizena ( si cal)
  • Sal
  • Nou moscada

12 racions

Utensilis

Batedor de varetes
Colador fí
Batedora elèctrica

Elaboració

En un cassó amb una mica de mantega, fregim la ceba picolada. Quan la ceba és mig cuita, afegim la melmelada o confitura d'albercoc. Anem remenant amb el vatedor de varetes sense parar, i tot seguit, afegim la mel i el vinagre.
Seguidament, ho passem per la batedora elèctrica, i tot seguit, pel colador fí.
Si cal, podem afegir aigua o maizena, segons ens quedi de textura. Ho corregim de sal, afegim un polsim de nou moscada, i ja tenim la salsa a punt per fer servir.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1794 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: