 
						Codonyat
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Confitures
						
						
						
						Estació:  tardor
 tardor 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 1 - 2 kg de codony
- 1 - 2 kg de sucre
Elaboració
							Rentar be els codonys i cobrir amb aigua en una olla.  Posar-la a foc fort i quan arrenqui el bull deixar a foc mig uns 50 minuts (depèn de la mida dels codonys es necessitarà més o menys temps).  Para saber si estan fets, punxar amb un escuradents i si els traspassa fàcilment, es que ja estan.
Quan estiguin fets, treure’ls del aigua i escórrer be.  Deixar que es refredin i pelar-los.  Treure el cor i tallar els codonys a trossos.  Amb la minipimer fer un puré amb els trossos (o passar-los per el pasa-purés). En aquest punt, pesar el puré de codony i afegir-hi la mateixa quantitat de sucre.  Possar el puré de codony i sucre en una olla alta i posar a foc suau durant uns 50 - 60 minuts (depen de la potencia del foc, la quantitat, lo madurs que estiguin els codonys ...).  Removeu de tant en tant amb una cullera de fusta per que no s’enganxi el sucre al fons de la cassola.
Se sap que ja està fet quan la cullera  es queda sola en vertical si la deixes en el centre.
Sucar una mica de paper de cuina amb oli de gira-sol y pinzellar el motllo (van ideals els de alumini de un sol ús i ficar el codony cuit dintre.  Tapar amb paper parafinat i deixar a la nevera un mínim de 24 hores abans de menjar.
														
 2h
 2h 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3070 visites.
 3070 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  
  Salses
 Salses Crema
 Crema 
  Carns
 Carns 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram