Cranques al vi

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Cranques grans fresques però mortes
  • 2 Ous cuits
  • 1 Gotet vi blanc
  • Sal
  • Llorer
  • 1 Raig de brandi

2 racions

Elaboració

Posem en una cassola àmplia aigua a bullir amb un raig de brandi,
llorer i 4 bones cullerades de sal, amb els ous i ho deixem coure
durant 10 minuts.
Traiem els ous i hi fiquem les cranques de mar.
Quan arrenqui el bull comptem 20 minuts.
Traiem la closca i tirem les ganyes
Traiem el líquid i el posem a la batedora amb la carn de la closca, els ous i el vi blanc
Ho triturem i ho posem dins dels les closques amb ous picats.
Donem uns cops a les potes perquè es pugui extreure millor la carn de dins.
Ja es pot servir el plat.

40min


Recepta de cuina de Cranques al vi

Cranques al vi.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1186 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: