Amanida de surencs (ceps)

S'ha de poder apreciar clarament, d'una banda, l'aroma dels ceps i la tòfona i, de l'altra, el punt de dolçor que li donaran el foie i el vinagre de mòdena. El formatge parmesà ens hi posarà la guspira d'acidesa i un punt d'excitació.

Ingredients

  • 2 ceps de bon tamany 1 endívia
  • Formatge parmesà
  • Foie mig cuit
  • Oli d'oliva extra verge sal, pebre negre i vermell 1 culleradeta de mostassa de Dijon all i julivert
  • Oli de tòfona
  • Sal maldon
  • Vinagre de Mòdena

4 racions

Elaboració

Desfem l’endívia fulla a fulla que quedi sencera, ben neta i seca col·loquem le fulles al plat formant una estrella. Quan tenim els ceps nets i eixugats els tallem a làmines fines i els estenem a sobre de les endívies . Per sobre hi escampem flocs de parmesà i de foie mig cuit. Preparem una vinagreta molt suau amb l'oli d'oliva, la mostassa, els pebres, l’all i julivert i el vinagre de Mòdena, molt ben triturat i ho amanim discretament. Per sobre hi afegim una mica de sal grossa i unes gotetes d'oli de tòfona.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1431 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: