Trinxat de peu de porc amb butifarra negra
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						Tipus de plat: Fritada
						Recepta per olla a pressió
						
						
						Estació:  tardor
 tardor 
													Dificultat: Expert
						
						
Ingredients
- 6 grans d'all
- Sal, pebre negre i vermell
- Oli d’oliva verge extra
- Un polsim de sal i pebre negra4 peus de porc
- 1/2 col
- 9 patates
- 8 fulles de col
- 400 g de botifarra negra de Tordera
- 100 g de cansalada
- 1 arengada
- 1 ceba
- Un polsim de pebre vermell
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Un motlle
Elaboració
							Per al carpaccio de peus de porc: bulliu els peus de porc 1 h si els feu en olla de pressió, o dues si feu servir una olla normal. Desosseu-los i congeleu-los. Quan estiguin congelats, talleu-los  a llesques fines (en forma de carpaccio) i reserveu-los fins a l’hora de muntar el plat.
 Per al trinxat: talleu les patates a daus i la col, a trossos, i bulliu-les amb una mica de sal 35 min. Escorreu-les i aixafeu-les amb una forquilla, que quedi tot ben trinxat. Paral·lelament, en una altra olla bulliu les fulles de col senceres i també rectifiqueu-les de sal, aproximadament 30 min. Quan estiguin bullides, escorreu-les i reserveu-les per muntar el plat.
Poseu oli en una paella, la cansalada tallada a daus i els     alls també tallats a daus ben petits i sofregiu-ho. Afegiu-hi els pebres  i un polsim de sal, i incorporeu-hi el trinxat. Deixeu-ho enrossir remenant-ho, fins que es faci una mica de crosta rossejada. Reserveu-ho.
Escabetxeu una arengada sense espines, amb alls, ceba i pebre vermell. Reserveu-la.
Talleu la botifarra negra a daus de la mida de 0,5, cm aproximadament, i adobeu-la amb oli d’oliva. 
Per al muntatge del plat: agafeu un motlle quadrat, ferreu-lo amb les fulles de col i ompliu-lo de trinxat, ben apletat. Després, desemmotlleu-lo. Poseu-ho a un costat del plat.
A l’altre costat, poseu-hi de fons el talls de peus de porc, i amaniu-ho amb els daus botifarra confitats en oli. A sobre del farcellet del trinxat poseu-hi una mica de sal, pebres i acabeu-ho de decorar amb uns trossets d’arengada, que prèviament heu reservat.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2879 visites.
 2879 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Carns
 Carns Altres
 Altres 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram