Cuixes de pollastre de corral en confit, amb cebetes del platillo caramel·litzades i mongetes del ganxet fregides
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Quatre cuixes de pollastre de corral en confit
- Vint cebes de platillo caramel·litzades (les trobareu a les meves receptes)
- 800 grams de mongetes del ganxet cuites
- Tres alls laminats
- Oli d'oliva
- Sal
4 racions
Utensilis
Quatre cassoles de terrissa de mida mitjana
Unes pinces pel forn
Una paella gran
Una paella mitjana
Una cullera de fusta
Quatre plats plans amb un tovalló de paper cadascun
Elaboració
Primerament, fem les cebes caramel·litzades tal com explico a la meva recepta, i un cop fetes, les reservem.
A part, en una paella gran amb un raig d'oli, fregim els alls laminats, i quan ja tinguin un color daurat, afegim les mongetes, les fregim i un cop fregides, les reservem.
A continuació, en cada cassola posem un llit de mongetes en el fons, al damunt hi posem una cuixa de pollastre, l'untem amb una mica de greix de la pròpia llauna, hi afegim cinc cebes confitades, i tot seguit posem les quatre cassoles en el forn a 180º, uns dotze minuts, i seguidament, agafem els quatre plats amb un tovalló de paper, i anem posant-hi una cassola al damunt de cadascun, amb l'ajuda d'unes pinces pel forn, i ja podrem servir les cassoles a taula.
1h 30min
Notes
Les cuixes de pollastre de corral en confit, les trobarem en llaunes de vuit unitats cadascuna, a les cansaladeries que tinguin productes en confit, o productes d'aviram.
Etiquetes: Cuina de tardor-hivern La cuina dels confits Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1431 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.