Cuixes de pollastre de corral en confit, amb cebetes del platillo caramel·litzades i mongetes del ganxet fregides

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre cuixes de pollastre de corral en confit
  • Vint cebes de platillo caramel·litzades (les trobareu a les meves receptes)
  • 800 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Tres alls laminats
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Utensilis

Quatre cassoles de terrissa de mida mitjana
Unes pinces pel forn
Una paella gran
Una paella mitjana
Una cullera de fusta
Quatre plats plans amb un tovalló de paper cadascun

Elaboració

Primerament, fem les cebes caramel·litzades tal com explico a la meva recepta, i un cop fetes, les reservem.
A part, en una paella gran amb un raig d'oli, fregim els alls laminats, i quan ja tinguin un color daurat, afegim les mongetes, les fregim i un cop fregides, les reservem.
A continuació, en cada cassola posem un llit de mongetes en el fons, al damunt hi posem una cuixa de pollastre, l'untem amb una mica de greix de la pròpia llauna, hi afegim cinc cebes confitades, i tot seguit posem les quatre cassoles en el forn a 180º, uns dotze minuts, i seguidament, agafem els quatre plats amb un tovalló de paper, i anem posant-hi una cassola al damunt de cadascun, amb l'ajuda d'unes pinces pel forn, i ja podrem servir les cassoles a taula.

1h 30min

Notes

Les cuixes de pollastre de corral en confit, les trobarem en llaunes de vuit unitats cadascuna, a les cansaladeries que tinguin productes en confit, o productes d'aviram.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1340 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: