Lluç amb salsa de calçots i xips de porros

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 talls de lluç
  • 12 calçots
  • farina
  • sal
  • oli d'oliva
  • un fumet suau de peix
  • mantega
  • porros

6 racions

Elaboració

- Pelem i tallem els calçots a trossos. Els ofeguem en una cassola amb oli.
- Quan estan tous, hi posem una mica de mantega i farina. Mica a mica, hi anem incorporant també el fumet de peix, remenant com si féssim una beixamel.
- La triturem fins que quedi ben fina i, si cal, la tamisem. La reservem
- Enfarinem i fregim el lluç, que quedi daurat. El posem en paper de cuina.
- Tallem el porro fen fi (en juliana) i el fregim en oli d'oliva. El reservem ben escorregut.
- Per muntar el plat: posem el tall de lluç al plat, ho cobrim (generosament) amb la salsa de calçots i al capdamunt hi posem els xips de porro.

1h

Notes

*Aquesta recepta ens l'ha explicat la Maria Antònia Sostres i la podeu recuperar explicada amb tots els detalls al següent link http://www.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/audio/dpk_5601_36.mp3 (funciona millor amb Internet Explorer)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

857 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: