Musclos a la marinera

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 Kg de Musclos.
  • 4 grans d'all.
  • Julivert.
  • 4 tomates.
  • 50 gr d'ametlles torrades.
  • 1 c/c farina.
  • 1 c/c pebre vermell dolç.
  • 1 raig vermouth blanc.

4 racions

Elaboració

Posarem els musclos nets en una olla i li afegirem el raig de vermouth, un cop tapats els deixarem coure al vapor. Quan ho treiem reservem i colem el caldo que hi surt. En una cassola gran comencem a sofregir les tomates ratllades, agafem un recipient i afegim els alls, les ametlles, el julivert i li afegim un ragi del caldo reservat, ho triturem amb un "minipimer" i ho afegim a la cassola un cop la tomata estigui cuita, ho deixarem reduir una estona. Afegim la cullerada de pebre dolç i una mica de farina per a que quedi més lligada la salsa. Ara ja és l'hora d'afegir els musclos i llest.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3240 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: