Musclos a la marinera

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 Kg de Musclos
  • 4 grans d'all
  • Julivert
  • 4 tomates
  • 50 gr d'ametlles torrades
  • 1 c/c farina
  • 1 c/c pebre vermell dolç
  • 1 raig vermouth blanc

4 racions

Elaboració

Posarem els musclos nets en una olla i li afegirem el raig de vermouth, un cop tapats els deixarem coure al vapor. Quan ho treiem reservem i colem el caldo que hi surt. En una cassola gran comencem a sofregir les tomates ratllades, agafem un recipient i afegim els alls, les ametlles, el julivert i li afegim un ragi del caldo reservat, ho triturem amb un "minipimer" i ho afegim a la cassola un cop la tomata estigui cuita, ho deixarem reduir una estona. Afegim la cullerada de pebre dolç i una mica de farina per a que quedi més lligada la salsa. Ara ja és l'hora d'afegir els musclos i llest.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

246 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!