Conill a la cervesa

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estaci贸:      
Dificultat: F脿cil

Valoraci贸: **** 4/5 (2 valoracions) Afegir valoraci贸

Ingredients

  • 1 conill d'1,5鈥痥g
  • 5 cebetes
  • 2 dents d'all
  • rameta de tim贸
  • 1 cullerada de farina
  • 1 copa de brandy
  • 1 got de salsa de tomata
  • 1/2 l. de cervesa
  • oli verge
  • sal
  • pebre

4 racions

Elaboraci贸

Pica les cebetes i els alls.
Afegeix 3-4 cullerades d'oli a l'olla a pressi贸 i cou les verdures, fins que siguin transparents.
Posa el conill trossejat i salpebrat, fins que sigui daurat.
Afegeix la rameta de tim贸 i la farina. Afegeix el Brandy i deixa cremar l'alcohol una estona.
Afegeix la salsa de tomata i la cervesa.
Tanca l'olla i deixa coure 10 minuts a partir del moment que comenci a sortir vapor.
Treu el conill a una safata. Passa la salsa per un passapur茅s i colador xin猫s (o minip铆mer) i afegeix a la safata.

25min


Etiquetes: Ning煤 ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Conill a la cervesa

Enlla莽a aquesta recepta:

869 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol路licitar una revisi贸 del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!