Conill a la cervesa

Ingredients

  • 1 conill d'1,5 kg
  • 5 cebetes
  • 2 dents d'all
  • rameta de timó
  • 1 cullerada de farina
  • 1 copa de brandy
  • 1 got de salsa de tomata
  • 1/2 l. de cervesa
  • oli verge
  • sal
  • pebre

4 racions

Elaboració

Pica les cebetes i els alls.
Afegeix 3-4 cullerades d'oli a l'olla a pressió i cou les verdures, fins que siguin transparents.
Posa el conill trossejat i salpebrat, fins que sigui daurat.
Afegeix la rameta de timó i la farina. Afegeix el Brandy i deixa cremar l'alcohol una estona.
Afegeix la salsa de tomata i la cervesa.
Tanca l'olla i deixa coure 10 minuts a partir del moment que comenci a sortir vapor.
Treu el conill a una safata. Passa la salsa per un passapurés i colador xinès (o minipímer) i afegeix a la safata.

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5027 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: