Conill a la cervesa
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Recepta per olla a pressió
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 conill d'1,5 kg
- 5 cebetes
- 2 dents d'all
- rameta de timó
- 1 cullerada de farina
- 1 copa de brandy
- 1 got de salsa de tomata
- 1/2 l. de cervesa
- oli verge
- sal
- pebre
4 racions
Elaboració
Pica les cebetes i els alls.
Afegeix 3-4 cullerades d'oli a l'olla a pressió i cou les verdures, fins que siguin transparents.
Posa el conill trossejat i salpebrat, fins que sigui daurat.
Afegeix la rameta de timó i la farina. Afegeix el Brandy i deixa cremar l'alcohol una estona.
Afegeix la salsa de tomata i la cervesa.
Tanca l'olla i deixa coure 10 minuts a partir del moment que comenci a sortir vapor.
Treu el conill a una safata. Passa la salsa per un passapurés i colador xinès (o minipímer) i afegeix a la safata.
25min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5027 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.