Salsa Aurora
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
4 racions
Utensilis
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Un cullerot petit
Elaboració
Primerament, fem la beixamel com explico a la meva recepta, i tot seguit, afegim un cullerot del meu sofregit de tomàquet, com explico a la meva recepta. Ho remenem amb el batedor de varetes, i ja tenim la salsa Aurora a punt per fer servir.
40min

Etiquetes:
L'enigmàtic món de les salses
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2341 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...