Crema de pastanagues

Ingredients

  • 300 g de pastanagues
  • 300 g de patates
  • 1 ceba
  • 1 pastilla de caldo
  • 750 ml d'aigua
  • 250 ml de llet
  • 3 cullerades d'oli
  • 1 branqueta de farigola

4 racions

Elaboració

Raspeu i renteu les pastanagues. Peleu la ceba i les patates.
Piqueu aquestes tres verdures. En una olla no masa gran, poseu-hi l'oli i, ofegueu les verdures durant uns 5 minuts, sense deixar de remenar.
Afegir-hi l'aigua amb la pastilla i la farigola deixeu-ho bullir uns 20 minuts.
Treure la farigola i passar totes les verdures per la batedora, abocar-hi la llet i deixar que arrenqui el bull altre vegada. Mirar de sal.
Si la volem pendre tebia , al afegir-li la llet, no la tornarem a fer bullir.

30min

Notes

Poseu-hi la farigola, doncs sense no te el mateix gust


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

514 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!