Tall rodó de pollastre de pagès farcit amb salsa de poma

Categoria:
Estació:
Dificultat: Alta

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Pollastre de pagès d’uns 2 Kg
  • 150 g de Prunes sense pinyol
  • 200 g de Carn picada (meitat porc i meitat vedella)
  • 100 g de Cansalada viada
  • Sal
  • Oli d’oliva

Per la salsa de poma:

  • 4 Pomes
  • Uns 100 ml d'aigua
  • 3 Cullerades de sucre moreno
  • Canyella en pols
  • Sal i pebre

6 racions

Elaboració

Del pollastre farcit:

Dessosem el pollastre el farcim amb les prunes,la carn picada barrejada la vedella amb el porc i el bacó.
L'enboliquem amb una malla. En una safata de forn, hi posem oli i el pollastre amb una mica de sal.
Preescalfem el forn i deixem coure uns 90 minuts.
De tant en tant, obrim el forn per veure si hi tenim d’afegir oli o una mica d’aigua.
El tallem en fred a rodanxes i el reservem.

De la salsa de poma:

Mentre, fem la salsa de poma.
Pelem les pomes,les tallem a dauets i algun tros a grills, i les posem en un pot al foc juntament amb l'aigua, el sucre, i la canyella en pols.
Ho deixem coure a foc baix durant uns 15 minuts, fins que veiem que la poma s'estova i es desfà.
Durant la cocció, anem remenant i observant si falta aigua per afegir-ne de mica en mica perquè no s'enganxi la poma.
Hi afegim sal i pebre al vostre gust i, finalment la passem pel minipímer per obtenir una salsa fina.
Deixem algun grill sense passar pel minipímer.

Per emplatar:

En un plat, hi posem uns dos o tres talls de pollastre per persona i per sobre la salsa de poma amb algun grill de poma que no hem triturat. Ja es pot servir.

1h 50min


Recepta de cuina de Tall rodó de pollastre de pagès farcit amb salsa de poma

En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Tall rodó de pollastre de pagès farcit amb salsa de poma

Detall del plat.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4975 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!