Brou depuratiu per l'organisme
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 2 litres d'aigua mineral
- 2 branques d’api ben trossejat
- 1 pastanaga
- 1 xirivia
- 1 porro
- 1 nap a poder ser varietat Daikon (elimina líquids i greixos)
- 1 ceba gran ben picada
- 1 carxofa (opcional)
- Una mica de col tallada en trossos petits (opcional)
- Un bon grapat de julivert
- Una mica de gingebre ratllat (ajuda a desinflar-nos)
- Un pessic de sal
- Un rajolí d’oli d’oliva
2 racions
Elaboració
Rentem i tallem els ingredients.
En una olla hi posem l'aigua mineral amb una mica de sal i, en fred, hi afegim tots els ingredients. Ho portem a ebullició i ho deixem bullir a foc lent, 30 minuts.
Ho colem i prendrem com un brou (consomé), abans dels àpats. Cal fer-lo cada 15 - 20 dies.
40min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2410 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies